Goede doel

Ieder schooljaar organiseren wij diverse activiteiten om fondsen te werven. De helft van de totaalopbrengst komt dit schooljaar ten goede aan een goed doel. De andere helft van de opbrengst wordt besteed aan materialen voor de kinderen van IKC Jan Ligthart. Het goede doel van dit schooljaar is ‘Stadslandbouw van Ruytenburch’. Dit goede doel beheert een groot stuk grond in Vlaardingen waarop gewassen gekweekt worden die vervolgens deels gedoneerd worden aan de voedselbank. Deze organisatie draait geheel op vrijwilligers en deze vrijwilligers bewerken het stuk land in hun vrije tijd. Ook werknemers via de sociale dienst Pamijer helpen mee. Van de opbrengst van het land wordt gekookt voor de ‘MOM’ (maaltijd op maandag).We rekenen ook dit jaar weer op grote betrokkenheid en een mooie opbrengst.

Meer info via stadslandbouwvanruytenburch.nl.