Klachtenregeling

Uiteraard hopen we dat alles zo goed geregeld is en dat U tevreden bent over de school. We vertrouwen erop dat u zich rechtstreeks tot de school richt wanneer iets onverhoopt niet naar wens verloopt. Dat kan tenslotte altijd een keer gebeuren. De leerkracht(en) van uw kind(eren) en desgewenst de directeur staan u graag te woord om te kijken of het probleem opgelost kan worden.

U mag de klacht  – wanneer u er op school niet uitkomt  – ook indienen bij het bestuur van de Stichting via de algemeen directeur (dhr. Alex Brobbel).

Daarnaast kunt u gebruik maken van de landelijke klachtencommissie voor openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs (lgc-lkc). De commissie onderzoekt de ingediende klacht en brengt advies uit aan het bevoegd gezag over de gegrondheid van de klacht. De commissie kan in haar advies een aanbeveling doen over de door het bevoegd gezag te nemen maatregelen.

Gegevens Landelijke Klachtencommissie

Gebouw “Woudstede”