Veel ouders hebben behoefte aan opvangmogelijkheden voor of na schooltijd. Die bieden wij voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Ook tijdens schoolvakanties kunnen kinderen de hele dag terecht. We bieden de kinderen diverse activiteiten zoals knutselen, expressie, toneel en sport en spel. Ook bezoeken we theaters, musea of de bioscoop.

Bij de buitenschoolse opvang wordt meer dan bij de andere opvangmogelijkheden rekening gehouden met wensen en ideeën van de kinderen zelf, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze overal hun zin in krijgen. De oudere kinderen bieden we extra vrijheid en uitdaging en zij kunnen spelen, computeren, tv-kijken of huiswerk maken. Daarnaast is er altijd een luisterend oor voor hun verhalen en belevenissen.

Bij  IKC Jan Ligthart is het ook mogelijk om vroege opvang vanaf 7.00 uur af te nemen; dit is inclusief een lekker ontbijtje (alleen mogelijk op locatie “De Groene Draad”).

Wij werken met Doenkids.
Doenkids biedt ondersteuning op het gebied van het aanbieden van educatieve, gevarieerde activiteiten.

IKC Jan Ligthart heeft op beide locaties een buitenschoolse opvang.

Adresgegevens:

Kinderen 4-7 jaar (kleuters):
Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen
Telefoon 010 434 7007
Openingstijden maandag t/m vrijdag 7.30 uur tot 18:30 uur

Kinderen 7-13 jaar (midden- en bovenbouw):
Van Hogendorplaan1025 3135 BK Vlaardingen
Telefoon 010 31 36 2703
Openingstijden maandag t/m vrijdag 7.00 uur tot 18.30 uur opvang vanaf 7.00 uur is inclusief ontbijt
Vanaf 8 jaar is het mogelijk om naar locatie Buutvrij te gaan. Zie ‘nso buutvrij’.

Wilt u meer weten over onze buitenschoolse opvang, een keertje met uw kind komen kijken of uw kind inschrijven? Neem dan contact op met de betreffende locatie of met de medewerkers van de afdeling Plaatsing via 010 593 74 59 of plaatsing@wijzer.nu

Inschrijven voor buitenschoolse opvang kan via de website van Wijzer.