Voor de naschoolse opvang bieden wij een extra aanbod (nso): BUUTVRIJ.

Sinds januari 2020 verzorgen wij buitenschoolse opvang bij sportcomplex CWO. Wij beschikken hier over een sfeervolle opvanglocatie ‘honk’ met veel buitenspeelruimte, waar we op maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag, alleen tijdens schoolweken, opvang bieden aan max. 12 kinderen.

Buutvrij een kleinschalige buitenschoolse opvang, met dagelijks beperkt plek voor 12 kinderen. Dit geeft kinderen een veilig gevoel en is er ruimte voor voldoende persoonlijke aandacht.

Sport, natuur en beweging staat bij Buutvrij centraal, terwijl er uiteraard ook tijd is voor vrij spel en creativiteit. Iedere week hanteren we een ander thema met (sportieve) activiteiten. Het aanbod is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Jongere kinderen moeten nog even wachten, omdat het leeftijdsverschil anders te groot is om een gericht en boeiend programma te kunnen bieden.

Na schooltijd vertrekken de kinderen van Buutvrij onder begeleiding van Baris naar CWO.
Daar aangekomen zullen ze eerst wat eten en drinken, voordat het programma begint.

Tijdens de activiteit is ophalen niet gewenst, omdat de kinderen vaak verdeeld zijn in teams die met/ tegen elkaar spelen.
Na de activiteiten gaan de kinderen weer onder begeleiding terug naar de Groene draad, waar u de kinderen na 17.00 uur op kunt halen. Bij regenachtig weer zullen de buitenactiviteiten doorgaan en bij slecht weer zullen de kinderen een binnenprogramma krijgen.

Wanneer komt uw kind in aanmerking? Uw kind:

  • heeft interesse in sport / spel en natuur
  • wil bij regenachtig weer ook naar buiten
  • is minimaal 8 jaar
  • is zelfredzaam ( bv zelf kunnen douchen en aan- en uitkleden)
  • een opvangpakket heeft tot 30 uur

 

Wij hebben weer plek voor nieuwe aanmeldingen!
Wanneer uw kind gebruik maakt van de reguliere BSO op de Groene Draad is het natuurlijk ook mogelijk om de aanmelding (deels) om te zetten naar Buutvrij.
Wacht niet te lang met aanmelden: vol = vol.

Mocht u nog verder vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Iris (i.vanhoegee@wijzer.nu) of Anouchka (a.dumont@wijzer.nu) op telefoonnummer 010-4347007/ 010 – 234 24 27.