Groepen
Nieuws
Agenda

Abonneren

Vul je emailadres in om e-mail te ontvangen over nieuwe berichten.

Voeg je bij 539 andere abonnees

facebook

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijven zijn er voor de kleintjes. Vanaf 10 weken oud zijn ze er van harte welkom. Als ze 4 jaar zijn geworden nemen we weer afscheid van ze. Dan gaan ze immers ‘naar school’. Vaak zien we ze dan weer terug bij de buitenschoolse opvang. Binnen de kinderdagverblijven werken we met verschillende groepen. Soms zijn die ingedeeld op basis van leeftijd; in andere gevallen zitten alle leeftijden in één groep.

Meubilair, speelgoed en knutselmateriaal zijn afgestemd op de verschillende leeftijdsgroepen. Voor de allerkleinsten is er een aparte slaapruimte. Omdat juist op deze leeftijd kinderen zich vaak heel snel ontwikkelen, legt de leiding bijzonderheden vast in een individueel ‘dagboekje’. Dan kunnen de ouders op de voet volgen wat hun kinderen doen in de tijd die ze op het kinderdagverblijf doorbrengen.

Wijzer in Opvang & Onderwijs heeft kinderdagverblijven in Vlaardingen en Maassluis. De meeste kinderdagverblijven zijn gekoppeld aan Wijzer scholen en maken onderdeel uit van een integraal kindcentrum. Onze school werkt samen met Wijzer-kinderdagverblijF Van Hogendorplaan.

Adresgegevens:

Van Hogendorplaan 1025
3135 BK Vlaardingen
Telefoon 010-3136270 / 06-24109104

Openingstijden van 07:30 tot 18:30 uur.

De locatie is op 22 augustus 2016 in gebruik genomen. Het gebouw is ruim opgezet waarin veel mogelijkheden zijn. Op de plattegrond van van Hogendorplaan ziet u waar het kinderdagverblijf van Wijzer is gehuisvest. U kunt hier lezen wat het aanbod Hele dagopvang  in dit pand inhoudt.

Extra aandacht voor taal

Ook op het kinderdagverblijf besteden wij extra aandacht aan taal. Peuters voor wie het goed is om meer aandacht aan taal te besteden doen mee aan een speciaal programma dat is opgezet in samenwerking met de gemeenten, zorginstellingen en het basisonderwijs. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en alle kinderen hebben hier profijt van.

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over onze kinderdagverblijven, een keertje met uw kind komen kijken of uw kind inschrijven. Neemt u dan contact op met medewerkers van de afdeling Plaatsing via 010 593 74 59 of plaatsing@wijzer.nu.

IKC Jan Ligthart

jan-ligthart-school-vlaardingen_kaartje Plein Emaus 6
(tijdelijk gesloten i.v.m. verbouwing)
3135 JN Vlaardingen
Tel: 010 - 434 70 07

Seringenstraat 5 (tijdelijk)
3135 ER Vlaardingen
(groepen 1/2)

Van Hogendorplaan 1021
3135 BK Vlaardingen
Tel.: 010 - 234 24 27
(groepen 3 t/m 8)

E-mail Mireille van Duuren
← Naar de Contactpagina